Jan Einar Henriksen (V) ny styreleder i Fiskerihavna Risør AS

Under ordinær generalforsamling i Fiskerihavna Risør AS den 24. juni ble Jan Einar Henriksen valgt som nytt styremedlem. Henriksen overtok samtidig styreledervervet etter næringssjef Reidar Grøsle, som nå går ut av styret i Fiskerihavna Risør AS.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Ny styreleder i Fiskerihavna Risør AS

Ny styreleder i Fiskerihavna Risør AS

Fiskerihavna Risør AS bygger som kjent nytt og moderne fiskemottak i Risør og selskapet overtar medio juli 2009 nybygget fra hovedentreprenør Lindal Hus, som fortatt jobber for å ferdigstille nybygget.

Henriksens første oppgave som styreleder blir å gjennomføre en overtakelsesforretning for å se at

 Arkitekt Oddvar Johansen fotografert foran det nye

Arkitekt Oddvar Johansen fotografert foran det nye

alt er som det skal i forhold til bestilling før byggets leietakere tar i bruk de ulike leieareal. Det er også ventet at styret senere vil se på etablering av 2. etasje slik det var forutsatt da bystyrets flertall gikk inn med økt aksjekapital.

Men først og fremst må utleiearealene til fiskemottaket klargjøres slik at fiskemottaket med utsalg igjen kan åpne sine dører til glede for alle sine kunder.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**