Fuktig Vilvin åpning

Styrtregn til tross, det ble en fin åpning av det 30. Vilvin markedet i Risør, selv om den helt store publikumstilstrømningen uteble. Stortingspresident Torbjørn Jagand åpnet markedet og roste Vilvin, kunstnerne og Risør kommune, som sammen hadde fått til et unikt marked med betydning langt utenfor kommunens grenser.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

 Publikum var godt kledd under åpningen av det 30. Vilvin markedet

Publikum var godt kledd under åpningen av det 30. Vilvin markedet
Foto: Jan Einar Henriksen

Markedsansvarlig Anna Stina Næss oppfordret alle til å bruke sinnsykt mye penger og sørge for salgsrekord. Når hun samtidig meddelte at en rekke biler stod under vann på parkerigsplassen ved Tjenna, synes en salgsrekord noe langt unna.

Samtidig var det klart flest smil å se blandt både publikum og utstillere, og etter regn kommer sol.

Risør Venstre gratulerer Vilvin markedets ledelse og utstillere med 30. års feiringen for kunsthåndtverksmarked i Risør.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**