Parkeringsanlegg må etableres i Risør sentrum

Skal vi styrke mulighetene for næringsutvikling i Risør må vi allerede nå legge til rette for et større parkeringsanlegg i Risør sentrum. Risørs varaordfører Jan Einar Henriksen (V) mener dette må få en sentral plass i planarbeidet for de kommende år, og mener planutvalget allerede i august bør ta en tur til Kragerø for å se hvordan de løste parkeringsproblematikken der.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Risør Venstre ønsker å etablere pakeringsanlegg i Risør sentrum nå

Risør Venstre ønsker å etablere pakeringsanlegg i Risør sentrum nå
Foto: Jan Einar Henriksen

Behovet for parkeringsanlegg er klarest sommerstid, men skal Risør utvikle seg til noe utover en sommerby må vi få til et sentralt parkeringanlegg i Risør sentrum nå sier Henriksen.

Plansjef Sveinung Jørundland bør derfor presentere eksisterende planer for planutvalget og samtidig få til en ekskursjon til Kragerø for å se på forholdene der. Alle politiske parti bør inviteres til å delta under befaringen som bør tas før neste møte i plangruppen, ikke mnst for å sikre god fremdrift i planarbeidet.

Vi kan ikke iverksette de avsluttende grunnarbeidene i Risør sentrum før vi vet hvor et fremtidig parkeringsanlegg blir plassert og derigjennm kjenner det fremtidige trafikkmønster avslutter Jan Einar Henriksen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**