Frogn Venstre på nett

Frogn Venstre er nå også tilstede på Facebook og Twitter, og håper å tilrettelegge for økt debatt og dialog med medlemmer, sympatisører og andre borgere.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Frogn Venstre har i flere år redigert nettsiden frogn.www.venstre.no, der det alltid er oppdatert stoff om hva Venstre gjør. Før sommeren kom også første nummer av et månedlig nyhetsbrev på epost, og medlemmer får også epost i forkant av politiske møter.

I sommer har det også kommet en gruppe på Facebook som heter Frogn Venstre , der vi gjerne ser innspill fra alle interesserte. Målet er at dette blir en arena for diskusjon med de som er interessert i politikk i Frogn.

Siw Fjeldstad

Foto: Ivar Ruud Eide

Facebook-siden administreres av Siw Fjelstad, som er vara i Frogn Venstres styre og til kommunestyret.

-Siden er åpen for alle, også ikke medlemmer, sier hun. Vi ønsker ikke at bare den harde kjernen skal være medlemmer, og det er ikke noe krav om partitilhørighet. Nå er det bare å sende ut invitasjoner – og bruke siden.

Frogn Venstres leder Erik Lundeby har dessuten fått en side på Twitter.

@eriklundeby vil løpende kommenterer politiske saker – og lover umiddelbar deling av sine reaksjoner på det som skjer i politiske møter ut over høsten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**