En stemme til Venstre gir Øystein Haga en reell sjanse ved høstens Stortingsvalg

I Sentios måling for Bergens Tidende den 5. august 2009 fikk Aust Agder Venstres førstekandidat Øystein Haga utjamningsmandatet i Aust-Agder. Det viser at en stemme til Venstre gir en reell mulighet for å få inn Øystein Haga på Storinget ved høstens valg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Gi din stemme til Venstre og Øystein Haga den 14.september 2009

Gi din stemme til Venstre og Øystein Haga den 14.september 2009
Foto: Jan Kløvstad

Ved forrige valg manglet Aust Agder Venstre litt i overkant av 100 stemmer for å få Jan Kløvstad på Stortinget. Dagens måling viser at årets førstekandidat Øystein Haga faktisk har en reell mulighet til å bli valgt.

Derfor – Stem Venstre ved valget 14. september 2009.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**