Glad formannskapets flertall gikk for toalett på Stangholmen

Risørs varaordfører Jan Einar Henriksens er glad formannskapets flertall støttet forslaget om å bygge toalett på Stangholmen. Varaordføreren mener det er naturlig at Risør Kommune selv besørger nye toaletter på Stangholmen. Ikke minst med tanke på den store gave Risør kommune mottok fra Sparebankstiftelsen DnB Nor på nær 3 millioner kroner. En gave som gjorde det mulig å foreta de store utbedringene med nytt kaianlegg og scene på Stangholmen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Jan Einar Henriksen mener kommunen selv må besørge toalett på Stangholmen

Jan Einar Henriksen mener kommunen selv må besørge toalett på Stangholmen

Sparebankstiftelsen DNB Nor viste generøsitet, og mente tydeligvis at det som lett kunne ha endt opp som en sprø ide faktisk var en fremtidsrettet visjon, som ville gi Risør et kulturelt løft fremover.

Det er varaordfører Jan Einar Henriksen meget glad for, og resultatet er allerede synlig.

Nær 2 000 satt tettpakket under årets Kammermusikkfest arrangement på Stangholmen. Besøkende får fremdeles fukt i øyekroken når de snakker om den magiske stemningen med kammermusikk, solnedgang osv på Stangholmen ved årets konsert. Noe senere i sommer samlet årets Fyr Jam et annet publikum med rundt regnet 1 000 besøkende, og slik er varaordføreren sikker på at det vil fortsette i årene som kommer.

Stangholmen er i dag en av Risørs mest særegne turistdestinasjoner, og vil på mange måter være et fyrtårn i Risørs fremtidige kultursatsing.

Stangholmen er unik.
• Hvor finner vi et mer unikt sted å gjennomføre en Kammermusikkfest med nær 2.000 tilskuere eller andre konserter på for den del?
• Hvor i verden vil en finne en bedre beliggenhet for en restaurant?
• Hvor finner man et mer spektakulært sted å samle vennegjengen enn i fyrlykten på Stangholmen om man vil se naturkreftene når det blåser fra sydvest enn nettopp på Stangholmen?
• Hvor finner en ellers et tilsvarende friluftstilbud for alle som måtte ønske å nyte svabergene til soling, bading eller andre sjørettede aktiviteter enn på Stangholmen hvor det i dag er en privatdrevet baderute med avgang til/fra byen hvert 30. minutt?

Når toalett og brygge er på plass vil anlegget på Stangholmen være komplett. Til glede for oss alle, både besøkende og fastboende.

Godt valg!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**