Vil ha kulturnæringssenter

Venstres Per Magnus Finnanger Sandsmark foreslår å bruke gamle Asak skole til et senter for kulturbasert næring

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Per Magnus Finnanger Sandsmark

Foto: Halden Venstre, arkiv

Ett av de ti punktene i Halden Venstres plan for for kultubasert næringsliv å tilrettelegge for lokaler som kan benyttes av kulturbaserte næringsklynger. I et intervju med HA, trykket i papiravisen mandag 17. august peker Per Magnus på at Asak skole, Konservativen eller andre kommunale lokaler kan benyttes til å skape klynger av virksomheter innen dette området. Å forene kultut og næring skaper arbeidsplasser for framtida sier den engasjerte kulturpolitikeren til HA.

Les også om hele planen, vedtatt av styret i Halden Venstre, her

Les saken i Halden Arbeiderblad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**