AP +FrP er sant

Arbeiderpartiet vraka Senterpartiet og bad Fremskrittspartiet ta varaordfører på Vegårshei etter kommunevalget i 2007. Maja Twedt Berli, Ap, er ordfører og Gunnar Raudsandmoen, FrP, varaordfører. Når AUF i Vest-Agder fantaserer i Fævennen 27. august om forholdet mellom Frp og Venstre, er Eirik Dåstøl Langeland og Vidar Hovland fullt klar over at de bevisst formidler feilinformasjon.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Av Anne Margrethe Larsen og Øystein Haga, stortingskandidater for Venstre

AUF bør huske at AUF står langt, langt nærmere Venstre enn Arbeiderpartiet i de viktigste spørsmåla, som miljø, klima og innvandring. Vi nevner oljeboring i Lofoten og Vesterålen, fornybar energi, rensing på Kårstø, oljesandprosjektet i Canada osv osv osv. For enhver AUF-er — og andre — som er opptatt av miljøet bør enhver logikk tilsi at et sterkest mulig Venstre er det beste som kan skje for framtidige generasjoner.

Og tilbake til Vegårshei: der har Arbeiderpartiet og Fremskrittspartiet felles budsjetter, stemmer sammen, styrer sammen og står hverandre langt nærmere enn de rødgrønne partier noen gang har gjort. Med AUFs enkle logikk skulle da Vegårshei være det endegyldige beviset på at en stemme til Arbeiderpartiet er en stemme til Fremskrittspartiet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**