Vi får flere medlemmer

Molde Venstre er i framgang, og opplever en fin vekst i nye medlemmer

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Mange partier sliter med reduksjon av antall medlemmer. I Molde Venstre har vi en hyggelig utvikling, hvor vi hittil i år har hatt en medlemsvekst på over 30%. Vi synes det er veldig flott at flere velger å melde seg inn i politiske partier, og spesielt når de velger oss.
I tilegg har Venstre på landsbasis et nivå på meningsmålingene som vi ikke har opplevd på 25 år. Vi ligger nå på rundt 6% i gjennomsnitt på de siste målingene. Dette er en framgang på ca 2% i forhold til forrige stortingsvalg. Ved forrige stortingsvalg i 2005 hadde Molde Venstre et veldig godt valg med et resultat på 9.1%. Det håper vi at vi oppnår i år også. Hver eneste stemme teller og det er viktig for oss at vi kan sikre et nytt fast mandat for vår 1. kandidat Leif Helge Kongshaug.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**