Venstre og KrF best på sykkelpolitikk!

Syklistenes Landsforening har gått igjennom de ulike stortingspartienes programmer og analysert sykkelpolitikken. Sentrumspartiene ble kåret til de partiene med best sykkelpolitikk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Belønningsordning for sykkel slik som man har for kollektivtrafikk trekkes fram som et positivt forslag fra Venstre. Våre venner i KrF får ros for å ha fremmet forslag i Stortinget om å bedre forholdene for de syklende.

Venstre får karakteren 4+ av Syklistenes Landsforbund med begrunnelsen at Venstre har vist initiativ både på Stortinget og lokalt i mange kommuner. Samtidig har vi flere stortingskandidater som er oppriktig opptatt av sykling. Venstre får også ros for å løfte frem sykling i samferdselsdebatten.

Les mer om kåringen på www.syklistene.no

Sykkelstunt med Akershus Venstre

Foto: Christoffer Biong

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**