Venstres ærend

Hvorfor er ikke hedmarkingen lykkeligere?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Venstres 2. kandidat i Hedmark, Kine Kyllingstad, skriver i leserinnlegg:

Mange velgere er fremdeles i tvil om hvilket parti som skal få deres stemme. I valgkampen er overbud og ufine personangrep noe vi alle er dyktig lei av, undertegnede inkludert. Jeg ønsker ikke å være med på den karusellen, men jeg ønsker veldig at Hedmark endelig skal få en sterk stemme fra Venstre på Stortinget – det er på tide.

Hedmark ligger i feil ende på en lang liste statistikker som blant annet handler om utdanning, kunnskap, velferd, nyskaping, ja endatil lykkefølelse er noe vi er dårlig på. Hvorfor det?

Vi lever i en del av landet med store naturressurser, stabilt og godt klima, nærhet til markeder, stødige arbeidsomme mennesker. Vi har lange tradisjoner for landbruk og industri. Vi burde være best eller i alle fall nest best…Hvorfor er vi ikke det?

Kanskjer det er slik at når man gjentar samme handling gang på gang så kan man heller ikke forvente at det plutselig skal skje noe nytt…

Venstre vil ha bedre vilkår for alle som starter egen virksomhet. Vi vil ha kreativ nyskaping og optimismen tilbake i landbruket. Vi vil styrke kunnskapsmiljøene og bidra til bedre og flere velferdstilbud i kommunene. Vi vil ha en framtid med lave utslipp, ren natur og fellesskap som løser utfordringer med positiv kreativitet.

Vi har politikken som skal til og vi har viljen til å få det til.
Tenk nytt, stem Venstre denne gangen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**