Holt næringspark vedtatt

Dette var et godt resultat for utbyggingsselskapet, men et dårlig resultat for befolkningen i Frogn, sier Venstres gruppeleder Erik Lundeby.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Holt skog

Foto: Ivar Ruud Eide

Politikerne ble møtt av fakkelbærende demonstranter fra Frognmarkas venner hele veien fra parkeringsplassen til Rådhuset, men hverken dette eller innlegg fra Venstre, Krf, SV og SP kunne hindre at H-FrP og de fleste av Arbeiderpartiets representanter banket Holt næringspark igjennom.

Nicolay Corneliussen, Erik Lundeby, Ivar Ruud Eide og Peter Hoebeke fra Venstre holdt alle innlegg til applaus fra publikum, i en debatt som var intens og preget av denne sakens sentrale stilling i Frognpolitikken de seneste år.

Skuffelsen var særlig stor over Arbeiderpartiet, som ble delt i denne saken, men skaffet flertall for utbygging. Lundeby spurte også om Arbeiderpartiet ville være en troverdig samarbeidspartner for å etablere en markagrense i Frogn.

-Eller vil Arbeiderpartiet ved hver enkelt korsvei svare at boliger eller arbeidsplasser veier tyngre enn miljø og natur? spurte han i møtet.

Les Nicolay Corneliussens innlegg her…
Les Erik Lundebys innlegg her…

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**