Partibarometer Buskerud 09.09.09 – Venstre øker mest

TNS Gallup sin partimåling for Buskerud 09.09.09 understreker resultatene fra denne ukas skolevalg – Venstre ligger ann til en betydelig fremgang i Buskerud ved det kommende stortingsvalget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Logo

Foto: Venstre

På partimålingen som ble publisert av NRK Buskerud onsdag 09. september -09 går Venstre frem 1,6% til 5,8% i Buskerud. Opinions meningsmåling utført for Avisenes Nyhetsbyrå publisert samme dag, understreker denne effekten – Venstre går på nasjonalt nivå frem med 1% til 7,5% og befester sin posisjon som det største partiet i det politiske sentrum.

– De siste dagers positive resultater inklusive skolevalgene, viser at Venstre nå er i siget, og et stortingsmandat for Buskerud Venstres Ulla Nordgarden er absolutt innenfor rekkevidde, sier leder av Drammen Venstre Tom Hedalen.

Se NRK Buskeruds partimåling her.

Se Opinions nasjonale partimåling her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**