Bli med i Norges liberale parti!

Plingfesten fortsetter idag! Sålangt har Venstre registrert 1364 (oppdatert 17.9. kl.17:15) nye medlemmer i Venstre etter valget. Bli med du også! Hjertelig velkommen alle sammen!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Bli medlem du også!

Bli medlem du også!
Foto: Terje Cruickshank

Venstre har bygd stein på stein i fire år. Det gleder oss veldig at så mange nå ønsker å være med å bygge opp Norges liberale parti. Dersom du blir medlem hos, kan du bli med å påvirke politikken og retningen Venstre tar de neste årene.

Venstre har to flotte stortingsrepresentanter. Trine Skei Grande fra Oslo, og Borghild Tenden i Akershus, en rein kvinnegruppe. Vi skal sloss for at alle som stemte skal bli hørt. Vi må ha en ny offensiv miljøpolitikk, som tar steget over i lavutslippssamfunnet. Venstre skal være en liberal stemme i flyktninge- og asylpolitikken, og Venstre skal snakke om en skole som gir kunnskap og like muligheter.

Hva mener du Venstre bør satse på nå? Fortsett debatten her på Liberal.no.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**