Se Hans Antonsen og Jan Kløvstad om vegen videre for Venstre

I kveldens TVA intervjuer Linda Askeland Grimstadordfører Hans Antonsen og fylkessekretær og bystyremedlem Jan Kløvstad om valget og vegen videre. – Vi skaper politisk historie, aldri før har et tapende parti fått 20% flere medlemmer like etter valgtapet, sier Antonsen og Kløvstad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Gå inn her, og spol deg fram til 9 minutter inne på sendinga.

Se også Agderpostens papirutgave i dag, der journalist Linda Askeland har skrevet:

Hans Antonsen og Jan Kløvstad

Foto: Venstre

Ønsket som Venstreleder
Jan Kløvstad ser gjerne at Hans Antonsen blir ny Venstre-leder. Antonsen har imidlertid andre planer.

(Linda Askeland [email protected] 418 50 939)

– Jeg har ingen ambisjoner om å gå inn i rikspolitikken. Jeg trives som ordfører i Grimstad og vil konsentrere meg om lokalpolitikken i alle fall i denne kommunestyreperioden, sier han i debattprogrammet «Ærlig talt» på TVA i kveld.

2. oktober skal Venstres valgnemnd ha sitt første møte for å finne kandidater til ulike verv, blant annet ledervervet. Jan Kløvstad sitter i nemnda som eneste representant fra Aust-Agder, men sammen med Anne Solsvik som representerer Unge Venstre.

– Vi har mange gode kandidater, og jeg mener Hans Antonsen hadde vært en veldig godt kvalifisert mann for ledervervet. Jeg har prøvd å få han til å stille til valg, men han vil ikke. Han har en enorm kapasitet og har en grunnleggende tillit i hele organisasjonen og langt inn i andre partier, forteller Kløvstad.

Dermed blir neste Venstre-leder neppe en sørlending i denne omgang.

– Med den oppslutningen vi har i Grimstad, er det en god kommune å være ordfører i. Nå vil jeg gjøre en best mulig jobb der, med blant annet å få orden på barnehagepolitikken, sier han til TVA.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**