Bli med på Venstreskolen i Røyken 18. november!

Røyken Venstre inviterer alle Venstremedlemmer til Venstreskolen onsdag 18. november kl 18.00-21.30. Venstreskolen avholdes sammen med Hurum Venstre og finner sted på Kornmagasinet i Røyken.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Venstrekake

Foto: M. A. Bjørkli.

Venstreskolen gir en rask innføring i Venstres historie, ideologi og organisatoriske oppbygning, en innføring i Venstres viktigste politiske saker og hvordan bidra til å utvikle Venstres politikk, samt en veiledning til Venstre på nett.

Venstreskolen er et åpent tilbud for venstremedkemmer og andre som er nysgjerrig på vår politikk og våre verdier. Venstreskolen er gratis og åpen for alle, uansett engasjement eller politiske ambisjoner.

Fra Venstre sentralt kommer en av gründerne bak venstreskolen, Lars-Henrik Paarup Michelsen som vil gå gjennom Venstres politikk og profilområder. Røyken Venstre avholder kurset sammen med lokallaget Hurum.

Bli med på et interessant, lærerikt og inspirerende kurs!

Påmelding sendes til lederen i Røyken Venstre, Rebekka Borsch, [email protected] eller mobil 40 04 44 74. Påmeldingsfrist er 15. november.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**