Nå mister Frogn-fotballen mange muligheter

Venstre synes det er trist at kommunestyret ikke vil være med på å vurdere om andre alternativer kan gi Frogn-fotballen et bedre tilbud. Disse pengene kunne gitt mye kunstgress andre steder, mener Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Frogn Venstres Terje Johansen fremmet opprinnelig forslaget om å bygge kunstgressbane i denne perioden, etter at det høsten 2007 ble klart at det ikke ble noen full idrettspark. Han gikk inn for at det skulle bygges to baner på ny tomt, i tillegg til kunstgress på eksisterende Høiås-bane som en hasteløsning.

Barnefotball

Foto: Erik Lundeby

Når området ved Oppegårdstjernet ble valgt, advarte Venstre mot denne lokalisering, både i arbeidsgruppen og i kommunestyret. Vi oppfatter det som nok et skritt i bit-for-bit-nedbygging av marka. Vi mente arbeidet var for dårlig utredet før beslutningen, økonomisk og teknisk. Vi har heller ingen forståelse for at bil mellom garderobe og bane er universell utforming. Dette har ført til at Venstre har blitt oppfattet som negative til kunstgressbane.

-Vi sto bak bevilgningen på 18 millioner, og våre forslag har ikke utsatt fremdriften i saken med mer enn 3 uker, minnet Venstres Erik Lundeby om i møtet. Nå ser vi at vi har valgt en verst mulig tomt, og at det fremdeles er stor usikkerhet.

Venstre lurer på hvorfor grunnforholdene ikke er undersøkt ferdig før beslutningen fattes.
-Er dette er den siste ekstraregningen vi får? spør Erik Lundeby.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**