LibDem-valgvake torsdag 6/5

Oslo Venstre arrangerer valgvake i anledning parlamentsvalget i Storbritannia. Venstres søsterparti Liberal Democrats ligger an til å gjøre et brakvalg. Nestleder Ola Elvestuen og nestor Odd Einar Dørum varmer opp med innledninger om LiBDems og det britiske valget før valgsendingene begynner.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Elvestuen orienterer om LiBDems på valgvaken på Venstres hus.

Elvestuen orienterer om LiBDems på valgvaken på Venstres hus.

Oslo Venstre arrangerer valgvake i anledning parlamentsvalget i Storbritannia. Venstres søsterparti, Liberal Democrats, har gjennomført en formidabel valgkamp. Partiet, med Nick Clegg i spissen, ligger an til å gjøre et brakvalg.

Arrangementet finner sted:
Torsdag 6. mai
Kl. 21.30 – 02.00 Venstres Hus, Møllergata 16

Vi pynter opp lokalet med LiBDems-effekter og viser BBCs valgsendinger på storskjerm fra kl. 22.30. Første valgdagsmåling kommer ca kl. 23.00. Det servereres snacks/kaffe/te/mineralvann. Ta gjerne med noe annet å drikke dersom du ønsker det.

 Dørum orienterer om LiBDems og valget på valgvaken.

Dørum orienterer om LiBDems og valget på valgvaken.

22,1% av velgerne i Storbritannia stemte på LibDems i 2005. På grunn av ordningen med enmannskretser fikk partiet likevel bare 62 av drøye 600 seter i parlamentet. I lokalvalget i 2008 ble valgresultatet 25% av stemmene. I meningsmålingene som har blitt publisert de siste dagene, ligger oppslutningen om LibDems mellom 27% og 29%.

Av hensyn til bevertningen setter vi stor pris på om du melder i fra om at du kommer til [email protected], men stikk uansett innom dersom du får lyst. Hjertelig velkommen!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**