Bli medlem!

Risør Venstre er et aktivt lokallag med aktive politikere i bystyre, formannskap, hovedutvalg og ulike utvalg. Samtidig har vi alltid plass til flere liberale mennesker; mennesker som ønsker å kombinere personlig frihet med ansvar for fellesskapet og hverandre. Vi har bruk for både aktive og passive medlemmer i Risør Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Dag Jørgen Hveem (V) er med i Risør Venstres nominasjonsnemd

Dag Jørgen Hveem (V) er med i Risør Venstres nominasjonsnemd

Vi har bruk for både aktive og passive medlemmer i Risør Venstre og du bestemmer selv hvor mye du har lyst og anledning til å delta. Medlemmer er velkommen til å fremme saker for styret og delta på våre møtene.

Risør Venstre er et lokalparti som ønsker å ta i bruk hele kommunen og våre politisk valgte deltar med en tydelig røst i det offentlige ordskiftet. Og vi skal fortsette med å være tydelige. Samtidig ønsker vi å lytte til kommunens ansatte, innbyggere, næringsliv og eiere av hytter og fritidshus – for oss er ombudsrollen viktig.

Bli medlem her: Innmeldingsskjema eller send oss en epost eller kontakt en av våre medlemmer i nominasjonsnemden.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**