Farsund Venstre inviterer til åpent møte

Farsund Venstre inviterer til åpent møte i Rederiet i Farsund førstkomande onsdag 19.mai kl 1900. Odd Einar Dørum, tidlligere justisminister og stortingsrepresentant gjennom mange år, og Anne Margrethe Larsen,

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Odd Einar Dørum i Svelvik

Foto: Kåre Pettersen

Venstres første stortingsrepresentant fra Vest-Agder siden Bent Røiseland vil innlede til samtale om Venstrearbeid i Farsund. Odd Einar Dørum vil innlede om Venstres politikk for et miljøvennlig samfunn med sosialt ansvar og gode kår for de som vil skape verdier. Inspirert av at Liberal Democrats i Storbritannia har fått over 20% av stemmene på et program identisk med norske Venstres program vil både Dørum og

Anne Margrethe Larsen i Vennesla

Foto: Stein Inge Dahn

Anne Margrethe Larsen innlede til samtale og meningsbrytning om viktige lokale og regionale saker for landsdelen. Venstre har som første parti slått sammen fylkeslaga sine til Agder Venstre, med slagorda null forurensning, ett Agder, to univeristetsbyer og tre sykehus som viktige mål. I denne perioden har venstre ordførere både i Flekkefjord og Grimstad, varaordførere i Risør, Lillesand og Søgne og formannskapsmedlemmer i 13 av Agderkommunene. Etterstortingsvalget i fjor høst fikk Venstre nesten 100 nye medlemmer i Agderfylka, blant de også noen i Farsund.

Målet med møtet onsdag er å starte arbeidet med å stille liste til kommunevalget neste høst i farsund.

Tidligere på ettermiddagen har Odd Einar Dørum, sentrale Venstremedlemmer i Lyngdal og fylkessekretær Jan Kløvstad også besøkt Ivar Lindals smie i Lyngdal, for å få impulser og erfaringer til Venstres langvarige og viktige arbeid for å dyrke fram gründere og småbedrifter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**