Finansavisen om Risør

I et 6 siders reportasje omtaler Finansavisen i lørdagens utgav Risør som “Krisør” og slik sett er vel oppslaget best egnet til å underbygge Risør Venstres initiativ om å søke sentrale myndigheter om redusert arbeidsgiveravgift fra sone I til sone V.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Willy Thorsen (V) ønsker økt næringsutvikling velkommen i Risør

Willy Thorsen (V) ønsker økt næringsutvikling velkommen i Risør
Foto: Jan Einar Henriksen

Samtidig registreres at stortingsrepresentant Kjell Ingolf Ropstad (Krf.) følger opp med spørsmål om arbeidsgiveravgift til Statsråden, og det ville være fint om de øvrige stortingsrepresentantene fra Aust-Agder følger opp initiativet i tiden fremover

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**