Venstre og forventinger om ett Agder

Fylkesstyremedlem Heidi Foyn Thomassen i Agder Venstre fremsetter i denne synspunkt-artikkelen klare forventinger til den politiske ledelsen på Agder. -Lederskapet i sammenslåingsprosessen fremstår i dag som tilfeldig og preget av sterke personlige interesser, skriver hun.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Heidi Foyn Thomassen

Heidi Foyn Thomassen
Foto: Jan Kløvstad

Artikkelen ble trykket i Fædrelandsvennen lørdag 15. mai 2010 og du kan lese den her.

Sammenslåing av våre to fylker er en så viktig lokalpolitisk sak at det er nå man som politisk engasjert bør kjenne sin besøkstid og være på banen og være med og legge føringene. Bli medlem i Venstre her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**