Hvem får Røyken Venstres miljøpris 2010?

Kjenner du noen som har gjort en innsats for miljøet i vår kommune? Røyken Venstres Miljøpris 2010 skal deles ut på Verdens miljøverndag den 5. Røyken Venstre ønsker forslag på kandidater. Fristen for å komme med forslag til navn er 24.mai.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Daniela Torsvik fra Røyken Venstres miljøpriskomite.

Daniela Torsvik fra Røyken Venstres miljøpriskomite.
Foto: privat

Venstre arbeider for en ny og framtidsrettet miljøpolitikk. Røyken Venstre setter søkelyset på enkelpersoner, lag eller institusjoner som jobber aktivt for miljøvern i vår kommune. Vi trenger din hjelp med forslag til hvem som fortjener prisen i år, sier Daniela Torsvik fra miljøpriskomiteen.

Ta kontakt med Daniela Torsvik om du har forslag på kandidater til Miljøprisen i 2010. Send epost til [email protected] eller ring 90019086. Komiteen understreker at både enkeltpersoner og lag kan være aktuelle til prisen.

Venstres Miljøpriskomité 2010 består av Marit Kolbræk, Tore Hogstad og Daniela Torsvik.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**