God dag, mann! Økseskaft!

Flertallspartiene i Sandefjord, med Høyre i spissen, fortsetter å holde elever og lærere ved Bugården ungdomsskole for narr

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


I leserinnlegg i Sandefjords blad peker Venstres Marianne Reistveit på at Høyre løper fra løfter om utbygging av Bugården ungdomsskole – og ikke bryr seg med å skaffe kunnskap om hva som kan gjøres for å få skolen til å fungere fram til skolen en dag kan utbygges.

 Marianne Reistveit

Marianne Reistveit

Les innlegget i Sandefjords blad

Venstre har arbeidet for modernisering / nybygg ved Bugården ungdomsskole i en årrekke – og har innarbeidet dette i vprt forslag til budsjett og økonomiplan. Flertallspartiene prioriterer kommunal forretningsdrift, Venstre prioriterer skole og kjernevirksomhet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**