Økende bruk av Risør Venstres hjemmeside

Statistikken for mai viser at antall unike brukere av Risør Venstres hjemmeside fortsatt kryper oppover og det er stadig flere besøker Venstres hjemmeside for å holde seg oppdatert og få nyansert informasjon om ulike nyheter i Risør.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Besøket på Risør Venstres hjemmeside peker oppover

Besøket på Risør Venstres hjemmeside peker oppover
Foto: Microsoft

Enkelte artikler er særdeles godt besøkt over lang tid og vi ser at mange også benytter seg av vår gode søkemotor for å finne historiske artikler på Venstres hjemmeside. Informasjon om Venstres politikere er også godt besøkt og totalt sett er vi meget godt fornøyd med effekten av vår hjemmeside på Internett sier leder i Risør Venstre Jan Einar Henriksen i en kommentar.

Bli medlem i Risør Venstre og vær med på utformingen av fremtidens Risør – bli medlem her

Har du lyst til å bidra politisk? Har du innspill eller forslag til valgprogram, kandidater til Venstres liste ved kommunevalget i 2011 kan du kontakte oss på e-post her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**