Oslo Venstres årlige miljøprisutdeling og sommerfest

Vulkan Eiendom AS er vinneren av Oslo Venstres miljøpris for 2010. Mats Kjellberg, administrerende direktør i Vulkan Eiendom hadde tatt turen til Frokostkjelleren for å motta prisen under Oslo Venstres sommerfest.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Tradisjonen tro inviterte Oslo og Akershus Venstre sine medlemmer til sommerfest på miljøverndagen, 5.juni.
Rundt 100 venstremedlemmer dukket opp i sommersolen til liberal fest med fingermat og god drikke for å avslutte en hektisk dag med standsaktiviteter over hele byen.

Som leder av Oslo Venstres miljøpriskomitè var det Alvhild Hedstein som fikk gleden av å avsløre hvem som fikk årets miljøpris og hvorfor. Hun kunne fortelle at det i år var flere kandidater men at èn skilte seg spesielt ut.

-Vulkan Eiendom jobber med eiendomsutvikling og er noe så sjeldent som en eiendomsutvikler som setter strenge miljøkrav til seg selv og sine underleverandører, kunne Hedstein fortelle. I forbindelse med at Vulkan Eiendom i løpet av 2010 avslutter byggingen av energiklasse A-bygget “Bellonahuset” var dette en naturlig vinner.

-Det er gledelig at vårt arbeid med strenge miljøkrav legges merke til, kunne administrerende direktør i Vulkan Eiendom, Mats Kjellberg fortelle de fremmøtte. -Husleien for Bellona vil nok bli litt høyere enn vanlig, fortsatte Kjellberg, -men samtidig er jeg sikker på at de på sikt vil merke at reduserte energiutgifter vil kompensere for høyere leieutgifter.

Kjellberg var stolt over å ha fått prisen, men påpekte også at den forplikter Vulkan Eiendom til å fortsette sitt fokus på miljøvennlig og energibesparende eiendomsutvikling også i fremtiden. Dette til stor applaus blant de fremmøtte.

Oslo Venstres miljøpris 2010 til Vulkan Eiendom AS

Foto: Daniel Heggelid-Rugaas

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**