Venstre tar badebåten til Ingierstrand

Etter at man nå har fått på plass penger til oppussing av det historisk unike badeanlegget på Ingierstrand vil Venstre prioritere å få på plass badebåten fra Oslo.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Venstre har vært en pådriver for at Oslo kommune som eier av Ingierstrand prioriterer å sette istand anlegget. Dette arbeidet er nå i gang, en del er gjort mens mye fremdeles gjenstår. Når Ingierstrand en gang i fremtiden er ferdig restaurert så er det viktig at tilbudet også blir lett tilgjengelig for Oslos borgere.

Derfor vil Venstre nå prioritere å få tilbake badebåten til Ingierstrand. Vi har fått på plass penger til å ruste opp det gamle fergeanløpet slik at sommerbåtruten til badeanlegget forhåpentligvis kan gjenoppstå fra neste sommer.

Dette vil forhåpentligvis være et godt og populært tilbud til Oslos borgere når arbeidet er ferdig.

Du kan lese mer om det hos NRK

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**