Ny giv i Songdalen Venstre

Etter et katastrofalt Stortingsvalg høsten 2009 opplever Venstre i Songdalen nyrekruttering og fornyelse. Partiet har ingen representanter i kommunestyret i inneværende periode, men satser sterkt på å gjøre et godt lokalvalg i 2011.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Songdalen Venstre, styret 2010

Foto: Eva Kvelland

– Den viktigste jobben nå er å lage en valgliste til lokalvalget i 2011. Vi har godt håp om å lage en liste med gode kandidater fra ulike steder i Songdalen, sier leder for Songdalen Venstre, Ann Osaland. Hun ønsker at enda flere engasjerer seg i lokalpolitikken, og ber om innspill og ideer foran arbeidet med partiprogrammet. Innspill kan sendes til [email protected]

– Venstre er Norges eldste parti, vi vil vise at det også er det klokeste, avslutter Jone Nyborg, nestleder Songdalen Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**