Olav Olstad går fra Senterpartiet til Venstre

Vi har bestemt oss for 1.kandidat på Venstre liste ved valget i 2011 sa Jan Toft, leder i Gausdal Venstre på lokallagets sommeravslutning i går kveld. Han fortalte at Olav Olstad har bestemt seg for å stille på Venstres liste. Olav har skiftet parti. Fram til 2007 var han i 6 år ordfører i Gausdal for Senterpartiet. Han satt som direktevalgt ordfører i forrige periode. Olav var kjent som en dyktig ordfører. Jeg var varaordfører i denne perioden og vi samarbeidet nært fortalte Jan Toft.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Jeg er opptatt av lokalpolitikk forteller Olav Olstad. Gausdal er en flott kommune med mange utviklingsmuligheter og det er viktig at vi prater fint om den fortsetter han. Etter å ha vært medlem i Senterpartiet i mange år har jeg brukt lang tid på bytte parti sier han, og innrømmer at han en stund har hatt sympati med Venstre.

Fylkesleder Eivind Brenna deltok også på sommeravslutningen. Han var glad for å ha fått sin tidligere ordførerkollega med på Venstrelaget. Gausdal har et godt lokallag understreket han og med Olav som ordførerkandidat har Venstre utsikt til å gjøre et godt valg i 2011.

Nestor i Gausdal Venstre, Tor Helge Grimstad, ser fram til å gå på en ny periode i kommunestyret. Jeg hadde egentlig tenkt å gi meg nå sier han, men når Venstre har muligheten til å få Olav som ordfører i neste periode, så vil jeg jammen fortsette.

Bildet fra venstre : Tor Grimstad, Olav Olstad, Jan Toft og Eivind Brenna.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**