Stort forfall i bystyret

Hele 11 bystyrerepresentanter meldte forfall til torsdagens bystyremøte i Risør, og ved møtets start var det kun 27 fremmøtte idet enkelte ikke lykkes i å skaffe tilveie nok vararepresentanter, deriblant AP som stilte med 6 representanter mot 8 valgte representanter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 4 tomme plasser under siste bystyremøte

4 tomme plasser under siste bystyremøte
Foto: Jan Einar Henriksen

Nå er det ikke noen katastrofe at det er så mange forfall til bystyret, for da slipper politikere på varamannsplass til og får nødvendig erfaring med det politiske system og det er bra. At man på den annen side ikke klarer å fylle opp med vararepresenentanter slik at bystyret blir fulltallig er derimot beklagelig.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**