Stupetårnet på Ingierstrand er gjenåpnet etter oppussing

Venstres sørget i budsjettforliket for at det ble satt av penger til oppussing av Ingierstrand bad. Nå er arbeidet med stupetårnet som ble åpnet på torsdag ferdig. Venstres Ola Elvestuen var tilstede ved den offisielle åpningen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Friluftsetaten har rehabilitert stupetårnet på Ingierstrand, og nå står det klart til å tas i bruk. Arbeidene er gjennomført i nært samarbeid med Riksantikvaren. Stupetårnet ble offisielt gjenåpnet torsdag 24. juni kl. 18.00.

Det flotte stupetårnet ble bygd tidlig i 1930-årene, før Oslo kommune kjøpte eiendommen av familien Ingier. Anlegget Ingierstrand bad ble tegnet av arkitektene Ole Lind Schistad og Eivind Mostue.

Friluftsetaten er byggherre/tiltakshaver for prosjektet. Prosjektering og byggeledelse er det AL Høyer som står for. I samarbeid med Riksantikvaren har arkitektfirmaet Arkitektskap AS designet nye rekkverk, vangefri trapp og brygge. Entreprenør er Vedlikehold-Service Drammen AS.

Les mer om dette hos Friluftsetaten

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**