Båtopplagsplassen må tilbakeføres til rugeområde

Brev fra Venstres Ivar Ruud Eide satte igang en prosess som har ført til at en ulovlig anlagt opplagsplass må tilbakeføres til rugeområde for fugl. -Jeg er overrasket over at enkelte aldri får nok, sier Eide til Amta 1.7.2010.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Ivar Ruud Eide

Foto:

Marinservice Jacobsen har uten tillatelse fylt ut et rugeområde for fugl for å utvide sin båtopplagsplass ved Bekkevold, innerst i Bunnefjorden. Etter initiativet fra Eide tok kommunen affære, og firmaet har nå fått frist til 15. september med å tilbakeføre området til sin opprinnelige stand.

Som politiker ser Eide svært alvorlig på at folk tar seg til rette, og som friluftsmann reagerer han på manglende respekt for sårbare naturområder, forteller Eide til Amta. Eide viser til at miljøvernavdelingen hos fylkesmannen hadde anmerkninger til reguleringsplanen som firmaet må være kjent med.

-Grunneier er derfor fullstendig klar over hvilke begrensninger han har å forholde seg til, sier Venstrepolitikeren.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**