Vilvinmarked 2010 er i gang

Sommer i Risør er så absolutt forbundet med brukskunst og kunsthåntverkere fra hele Norden er nå samlet til det tradisjonsrike Vilvinmarkedet i Risør. Frem til lørdag er området fra Torvet og utover Solsiden fylt opp av boder med nye varer som venter på sine kjøpere, og selv om det falt noen regndråper i formiddag ventes bedre vær og med det godt besøk og salg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Noen regndråper før åpningen av årets Vinvinmarked

Noen regndråper før åpningen av årets Vinvinmarked
Foto: Jan Einar Henriksen

Årets Vilvinmarket har mange lokale utstillere, utenbus utstillere som vi kjenner igjen fra tidligere år og innimellom finner vi helt nye utstillere og nye produkter. Dermed er det en god miks av nyheter og kjente produkter, som gir besøkende en god mulighet til å supplere tidligere års kjøp samtidig som man kan kjøpe nye og spennende produkter.

Viktig for næringslivet
Sommerfestivalene i Risør bidrar på en fin måte til å skape liv og røre i sentrum og ikke minst skaper de mange ulike besøksgruppene også et godt tilskudd til Risørs ulike handelsvirksomheter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**