Frp uten troverdighet i Navrud-saken

Frp har vært en sterk pådriver for den umenneskelige politikken som nå rammer familien Navrud i Modum. Men de er for feige til å stå fast ved politikken sin når triste enkeltskjebner som den til Laila Navrud i all tydelighet viser hvor galt denne politikken bærer av sted, skriver fylkesleder Rebekka Borsch.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Fylkesleder Rebekka Borsch

Fylkesleder Rebekka Borsch
Foto: privat

I alle år har Frp spilt på folks fremmedfrykt og messet om behovet for innstramming av asyl- og innvandringspolitikken. På Stortinget og gjennom media jobber Frp hardt for at innvandringspolitikken skal skjerpes, og de applauderte høylytt da regjeringen gjennomførte tøffe innstramminger i fjor.

Nå kommer Siv Jensen og Per Sandberg løpende og kritiserer UNE, samtidig som de forteller oss hvor trist de synes det er at Laila Navrud kastes ut av landet. Og selvsagt får de store avisoppslag på det hele. Maken til populisme skal man lete lenger etter!

Frp har vært en sterk pådriver for den umenneskelige politikken som nå rammer familien Navrud i Modum. Men de er for feige til å stå fast ved politikken sin når triste enkeltskjebner som den til Laila Navrud i all tydelighet viser hvor galt denne politikken bærer av sted.

Flaut og uhørt
Siv Jensen og Per Sandberg har begge stemt for å gi Utlendingsnemda muligheten til å agere slik den gjør overfor Laila Navrud. Derfor er det både flaut og uhørt at de nå prøver å framstå som Laila Navruds barmhjertige beskyttere og som advokater for en human innvandringspolitikk. Frp har absolutt ingen troverdighet i denne saken.

Rebekka Borsch, leder Buskerud Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**