Venstre gjør et kjempehopp

Miljø er en av Venstre politiske hovedsaker og det ser ut til at partiets klare miljøprofil fører til økt oppslutning. Venstre får en fremgang på hele 2,3 % fra juni til august ifølge en partimåling InFact har gjort for VG. Samtidig går AP tilbake 2,8 % i samme periode, og på Vestlandet går de tilbake hele 10 %.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

VG, 05. august 2010

VG, 05. august 2010

Det kan dermed se ut som om regjeringspartienes (AP, SP og SV) beslutning om å etablere kraftlinjer gjennom uberørt Hardanger natur fører mange nye velgere til Venstre, som det klare og tydelige miljøpartiet.

Venstre har hele tiden tatt klar avstand fra regjeringens beslutning om å bygge kraftlinjer i uberørt Hardangernatur og Venstre er like klare på at kraftlinjene må legges i sjøkabler.

Bli med i Venstre du også og meld deg inn her!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**