Sentrum vil det beste for de som trenger det mest

Ingvild Tautra Vevatne har sittet som gruppeleder i kommunestyret for Venstre i snart 16 år, parallelt med en periode i bygningsrådet og tre perioder i formannskapet, hvorav en som varaordfører. For tiden er hun også leder av lokallaget da forrige leder flyttet uten at noen ny har kommet på plass. Sist helg var hun med på Venstres landssamling under Trine Skei Grande ledelse.
“Det er ikke noe i Venstres politikk som gjør at jeg mister interessen for politikk, heller tvert imot, og Asker trenger også et sterkt grønt liberalt sentrums parti!” Hun stiller gjerne opp i din organisasjon el bedrift for å presentere Venstres næringspolitikk, skolepolitikk eller miljøpolitikk, eller aller mest for å lytte!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**