Følg Risør Venstre på Facebook

Risør Venstre har en godt besøkt nettside www.risor.www.venstre.no og utvider nå også det nettbaserte tilbudet ved å etablere Risør Venstre på Facebook. Her kan du bli med og diskutere ulike politiske tema du mener er viktig for Risør og Risør Venstre, og vi håper mange vil gjøre seg nytte av tilbudet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Følg Risør Venstre på Facebook

Følg Risør Venstre på Facebook
Foto: Geir Olav Knappe

Stadig flere følger daglig med på Risør Venstres hjemmeside for å holde seg oppdatert med nyheter fra Risør og skal du ta pulsen på Risør kan du i tillegg til vår hjemmeside også følge Risør Venstre på Facebook.

Venstre er landets eldste parti, men er absolutt ingen sinke i bruk av Internet og andre sosiale media. Ulike tider krever imidlertid ulik bruk av media og vi må nå folk der hvor de er for å få frem vårt budskap og ikke minst for å få tilbakemeldinger og innspill fra innbyggerne og de som har et hjerte for Risør sier Jan Einar Henriksen, leder i Risør Venstre i en kommentar til at lokallaget i dag åpnet egen side på Facebook.

Dette er noe vi har lagt opp til og det passer godt å åpne Facebook profil for Risør Venstre samme dag som vi har medlemsmøte med sosiale medier som ett av hovedpunktene avslutter Henriksen, som håper riktig mange vil følge Risør Venstre også på Facebook.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**