Nytt styre i Farsund Venstre

På et godt besøkt møte på Farsund Fjordhotell i går kveld blei (fra venstre) Halldis Duun Brastad, Beate Johnsen, Jan Harald Kjærre og Heidi Martinussen valgt som styremedlemmer i Farsund Venstre, med Anne Bente Aunevik Kjærre, Martin Vaagsvold og Irene Østtorp som varamedlemmer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Brastad, Johnsen, Kjærre, Martinussen

Foto: Jan Kløvstad

Tidligere stortingsrepresentant Anne Margrethe Larsen og fylkesleder Arnt Gunnar Tønnessen innleda om Venstres politikk. Fylkessekretær Jan Kløvstad orienterte om Venstre i Agderfylka, som har ordførere i Flekkefjord og Grimstad, varaordførere i Risør, Lillesand og Søgne og formannskapsmedlemmer i sju andre kommuner i tillegg til solid representasjon i begge fylkestinga. Venstre har felles fylkessekretær og arrangerer både Venstreskoler for nye medlemmer og lokalpolitiske samlinger for lokale folkevalgte med jevne mellomrom i hele landsdelen.

Det nyvalgte styret tok opp saker som ja til bevaring av Listalandskapet, hummerbeitesaka, arbeidet for kvalitet i skolen og flere andre viktige lokale saker Venstre i Farsund nå vil arbeide med. Styret skal konstituere seg første uka i september og starte arbeidet med å stille venstreliste til kommunevalget neste høst. Ekstra stas var det at partileder Trine Skei Grande hadde merka seg møtet og sendte lykkønskninger til det nye Venstrestyret i Farsund under møtet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**