Hvorfor er ikke Venstre Norges største parti?

Nylig inviterte Studentersamfunnet i Bergen til debatt om hvorfor Venstre ikke er Norges største parti. Nå kan du høre et opptak av debatten. Innledere var Helge Solum Larsen som er nestleder i Venstre, professor Trond Nordby, kommentator i Dagnes Næringsliv, Kjetil Wiedswang og politisk kommentator i NRK, Magnus Takam.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

V-logo med dekor

Foto: Venstre

Premisset for Samfunnets debatt var at Venstre ideologisk sett treffer gjennomsnittsvelgeren i Norge, og flertallet har partiet som sitt andrevalg. Likevel fikk Venstre bare 3,9 prosent av stemmene ved forrige stortingsvalg. Samfunnet spurte innlederne og publikum hvorfor i alle dager det er slik?

Les mer og finn peker til debatten (som podcast) her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**