Medlemsmøte Risør Venstre

Mandag 25. oktober 2010 kl 1730 er det igjen tid for Risør Venstres medlemsmøte på kommunehuset. Vanlige lagssaker – bystyrekart – aktuelle politiske tema med spesielt fokus på næring – budsjett 2011 og valg 2011. Med andre ord mange gode grunner for å delta.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Risør Venstre inviterer til medlemsmøte

Risør Venstre inviterer til medlemsmøte
Foto: Venstre

Risør Venstre er Risørs eneste liberale parti og ønsker flere medlemmer som kan bidra til vårt arbeide for å gjøre Risør til et enda bedre sted å bosette seg i. Vi vet at mange deler vår politiske oppfatning og program og hele 13,8 % av velgerne ga sin stemme til Risør Venstre ved kommunevalget i 2007.

Bli medlem i Risør Venstre du også, meld deg inn her!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**