Nytt toalett i Urheia

Representanter fra Sivertsen bygg og Risør kommune var i dag på befaring ved Barbulibassenget for å se på plassering av nytt toalett. Det gamle pumpehuset vil bli fjernet og et nytt toalettbygg likt det som er etablert ved Randvikstranda vil bli bygget noe lenger tilbaketrukket fra bassenget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 det nye toalettet etableres bakkant av pumpehuset, som vil bli fjernet

det nye toalettet etableres bakkant av pumpehuset, som vil bli fjernet
Foto: Jan Einar Henriksen

Dermed ser det ut til at brukerne av Urheia får nytt toalett med utvendig vask i i løpet av de neste to til tre ukene og det er svært gledelig sier leder i Risør Venstre Jan Einar Henriksen i en kommentar.

Det er også bevilget midler til etablering av en lysløype i hovedløypa rundt Urheia og det er godt håp om at også denne er på plass om ikke alt for lenge.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**