Felles politistasjon tema på felles formannskapsmøte i Gjerstad og Risør

Onsdag 24. november 2010 kl 1700 blir det nytt felles formannskapsmøte på Risør rådhus for Gjerstad og Risør. Tema for dagen er ikke helt avklart enda, men naturlig nok blir lokalisering av fremtidig politistasjon en helt klar del av agendaen for møtet. Skole, jernbanetilknyting, rehabsenter, barnehage og infrastruktur kan også være aktuelle tema for møtet

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Lokalisering av politistasjon blir tema på felles formannskapsmøte mellom Gjerstad og Risør

Lokalisering av politistasjon blir tema på felles formannskapsmøte mellom Gjerstad og Risør
Foto: Jan Einar Henriksen

Spørsmål om samkommune, en felles kommune osv blir nok også et av temaene som blir diskutert og det vil nok også bli flere spennende tema på møtet, som er en gjeninvitasjon etter et tilsvarende møte i Gjerstad for en tid tilbake.

Jeg har stor tro på fellesmøter mellom formannskapene i Gjerstad og Risør, og vi burde nok hatt langt flere enn det ene vi har hatt uttaler leder i Risør Venstre Jan Einar Henriksen, som først fremmet spørsmål om felles møter i formannskapet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**