Øystein Haga, Marianne S. Lyngvi og Dag Jørgen Hveem topper Aust Agder Venstres listeforslaget

Nominasjonsnemnda for Aust Agder Venstre foreslår gjenvalg for fylkestingsrepresentantane Øystein Haga og Marianne S. Lyngvi, og lanserer Risørs ordførerkandidat Dag Jørgen Hveem og Gjerstads Tonje Berger Ausland som tredje- og fjerdekandidat. Venstre, med 6,6% i fylkestingsvalet 2007, var bare få stemmer fra å få tre fylkestingsrepresentanter i 2007.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Dag Jørgen Hveem mener det er viktig at Risør er godt representert på Fylkestinget.

Dag Jørgen Hveem mener det er viktig at Risør er godt representert på Fylkestinget.
Foto: Jan Kløvstad

Listeforslaget inneholder sterke erfarne lokal- og regionalpolitikere på de tre topplassene, god representasjon fra alle kommuner og mange spennende navn. De ni fremste i forslaget er nærmere presnetert under listeforslaget.

Les listeforslaget som blir endelig avgjort på nominasjonsmøtet 2. desember 2010.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**