Næringspolitisk møte på Brygga

Tirsdag 23.11.2010 kl 1900 inviterer Risør Venstre til åpent møte om Næringsutvikling i Risør. Møtet finner sted på Brygga Pizza og restaurant og er det første i en rekke tilsvarende møter i regi av de borgerlige partiene i Risør. Risør Venstre står som arrangør av det første møtet og deretter vil Høyre, Krf. og Frp ha ansvar for tilsvarende møter om andre tema som skole, omsorg, oppvekst, kunst, kultur osv.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Det legges med andre ord opp til av en serie politiske møter med stor variasjon i fokusområde. I tillegg legges det opp til å ta i bruk ulike arenaer som utgangspunkt for de ulike møtene slik at vi skal treffe flest mulig av byens innbyggere.

Per Arnt Tellefsdal (H), Heidi Foyn Thomassen (V) og Espen Eliassen er tre av innlederne som skal i ilden på tirsdagens møte.

 Heidi Foyn Thomassen er en av innlederne på tyirsdagens næringsmøte.

Heidi Foyn Thomassen er en av innlederne på tyirsdagens næringsmøte.
Foto: Jan Kløvstad

Heidi er 41 år, bor i Høvåg, styremedlem i Agder Venstre og medlem av verdiskapingsutvalget i Venstres Hovedorganisasjon . Utvalget skal legge fram en ny næringspolitisk plattform for Venstrelandsmøtet i 2011. . Hun har sin yrkesbakgrunn i både offentlig og privat sektor, og har siden 2005 vært daglig leder i Bedrift & Personalpsykologi AS. Utdannet fra Universitetet i Bergen, Handelshøgskolen BI og London School of Economics i fagene psykologi, økonomi og ledelse. I tillegg har hun utdannelse som prosesskonsulent fra Attractor København. Hun interesserer seg for næringslivets vilkår og hvordan vi bygger og ivaretar et velfungerende samfunn får våre og andres barn, der den enkelte opplever meningsfulle og engasjerende liv i gode relasjoner med andre. Spaltist i Fædrelandsvennen om næringslivsspørsmål.

Per Arnt er en erfaren og profilert politiker og bedriftseier fra Gjerstad og har mange gode meninger om industrivirksomhet, mens Espen har bred erfaring om kompetanse innen utbygging og utvikling av reiselivsanlegg og har mye spennende å tilføre Risør samfunnet i så måte.

De siste fire ukene før valget i 2011 vil de borgerlige legge opp til ukentlige “kjør debatt” møter og håper å nå publikum på en måte som fører til økt politisk aktivitet.

Inviterer til dialog.
Tema for tirsdagens møte er fastlagt allerede, men fremover inviterer vi publikum til å komme med innspill om tema, stedsvalg og annet som de ønsker skal ha innvirkning på de kommende temamøtene.

Vi blir spurt om vi går i fotspora til AP, som nylig hadde et næringsmøte på Hope, men det er ikke noe tema for oss sier Jan Einar Henriksen (V) i en kommentar. AP inviterte til dialaog om program for neste valgperiode, mens vi for vår del har alt fokus på konkrete forhold vi kan gjennomføre i denne valgperioden. I tillegg vet jo alle at Risør Venstre i valgkampen 2007 satte hovedfokus på økt bosetting og økt næringsutvikling og det bør derfor ikke forundre noen at vi har høyt fokus på dette i denne perioden. Som et eksempel kan jo nevnes at vi fra dag en har jobbet for å få til rene næringsmøter i formannskapet, som jo også er næringsstyre for Risør, og nå har vi fått på plass 2 slike møter med håp om at dette skal bli faste kvartalsvise møter fremover

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**