Skole utenom det vanlige!

Politikk er både spennende og interessant. 12 personer deltok i helga på Venstreskolen trinn 1 i Farsund.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Venstreskolen trinn1

Foto: Beate M. Johnsen

En inspirerende kursholder Ivar Bergundhaugen loset deltakerne i 4 timer gjennom Venstre sin historie, ideologi fram til dagens prinsipp program på Herredshuset i Vanse 20.11. Totalt 12 deltakerne møtte opp fra Kvinesdal, Lyngdal, Farsund og Kristiansand. Unge Venstre Kvinesdal møtte med 2 representanter og det var spesielt hyggelig! Diskusjonene ble mange fra lokale tema til nasjonale og globale utfordringer. Har du lyst til å delta i politisk diskusjon? Ta kontakt eller møt opp på neste gruppemøte. Alle er hjertelig velkommen; unge, eldre, kvinner og menn!

Venstreskolen trinn1

Foto: Beate M. Johnsen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**