Godt besøkt næringsmøte på Brygga restaurant & pizza

Risør Venstres næringsmøte på Brygga Restaurant & Pizza ble en suksess og arrangøren var godt fornøyd med gjennomføringen av møtet. De tre innlederne Heidi Foyn Thomassen, Per Arnt Tellefsdal og Espen Eliassen holdt tre fine innlegg hvor de nermet seg tema fra tre ulike innfallsvinkler.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Espen Eliassen holdt et glimrende innlegg med fokus på reiseliv

Espen Eliassen holdt et glimrende innlegg med fokus på reiseliv
Foto: Jan Einar Henriksen

Leder i Risør Venstre Jan Einar Henriksen var svært godt fornøyd med det gode besøket og diskusjonen, og ser frem til de kommente møtene med ulike tema som har betydning for Risør. Selv om Risør Venstre stod som arrangør av kveldens næringsmøte er møteserien et samarbeid mellom de fire borgerlige partiene Høyre, Krf., Frp. og Venstre.

Heidi Foyn Thomassen på pub i Risør

Heidi Foyn Thomassen på pub i Risør
Foto: Jan Kløvstad

Vi samarbeider godt om ulike politiske tema og viser med det at vi synes det å jobbe i team er viktig, også for politikere og politiske partier som ønsker å oppnå noe og gjennomføre politikk i praksis.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**