Medlemsmøte Risør Venstre

Mandag 6. desember 2010 kl 1730 er det igjen tid for Risør Venstres medlemsmøte på kommunehuset på Frydendal. Naturlig nok blir det fokus på Risør kommunes budsjett for 2011 og i tillegg blir det diskusjon omkring bystyrekart og valg/program for kommunevalget 2011.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Risør kommune har et bra budsjett selv om enkelte mener at alt var bedre før!

Risør kommune har et bra budsjett selv om enkelte mener at alt var bedre før!
Foto: John Henriksen

I etterkant av medlemsmøtet blir det tid for felles gruppemøte med representanter fra Høyre, Frp. og Krf om budsjett for 2011.

Jeg hadde faktisk forventet at det var større interesse omkring Risør kommunes budsjett for 2011, men tolker responsen som et tegn på at våre velgere og kommunalt ansatte faktisk er fornøyd med vårt politiske arbeide og har tiltro til våre budsjettvalg sier leder i Risør Venstre Jan Einar Henriksen, som venter en frisk diskusjon på mandagens medlemsmøte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**