Møter velgerne i åpne møter

Risør Venstre høstet gode erfaringer fra sitt åpne møte om næringsutvikling på Brygga restaurant og pizza for kort tid tilbake. Risør Høyre følger opp med et tilsvarende møte i januar 2011 og de setter etter alle solemerker fokus på boplikt. I februar 2011 følger Risør Frp opp med et åpent møte om skole.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Risør Venstre inviterer til åpent møte om Risør kommunes handlings- og økomiplan i april 2011

Risør Venstre inviterer til åpent møte om Risør kommunes handlings- og økomiplan i april 2011
Foto: Jan Kløvstad

Hva som blir tema når Risør Krf. følger opp med åpent møte i mars er enda ikke avklart. Risør Venstre legger ellers opp til nytt åpent møte i april og da er det naturlig at vi diskuterer handlingsprogram og økonomi for 2012 og fremover sier leder i Risør Venstre Jan Einar Henriksen.

Skal vi få på plass en god rullering av Risør kommunes økonomi og handlingsplaner er det viktig at vi som politikere også begynner prosessen tidlig slik at vi kan gi retning til admenistrasjon før de begynner sitt budsjettarbeid. Innen vårt åpne møte i april bør regnskap og årsrapport for 2010 foreligge og danne et naturlig grunnlag når vi inviterer til åpen debatt om våre prioriteringer i 2012 sier Jan Einar Henriksen, som håper på en åpen dialog og god debatt med velgerne.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**