Venstre i siget før valget

I en lokalvalgsmåling for TV2 får Venstre 5,7% oppslutning.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Dette er 0,2 prosentpoeng lavere enn Venstres valgresultat fra forrige kommunevalg. Venstre har ikke fallt kraftig slik som de andre”småpartiene” og gjennomsnitt av Stortingsvalgmålinger det siste halve året plasserer Venstre godt over sperregrensen på 4 prosent.
Denne målingen utført av Sentio for TV2 viser at Venstre har en enda høyere oppslutning blant velgere når det gjelder kommunevalg. Dette er en hyggelig måling og jeg har stor tro på at Venstre kan gjøre et godt valg i 2011.
Dette sier leder for Drammen Venstre Ståle Sørensen
Les hele målingen og sammenlign på Pollofpolls

Stand, telt, valgkamp

Foto: Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**