Gledelig nyhet for Rådes små- og mellomstore bedrifter!

Det er svært bra at fornuften har vunnet fram og at regjeringen nå vil fjerne revisjonsplikten for de minste bedriftene. Dette er noe Venstre har jobbet for lenge og det er fin julepresang til alle Rådes småbedrifter, sier Råde Venstres leder Christian Holstad Lilleng.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Lommebok, penger

Foto: Microsoft

Lilleng er helt sikker på at det faktum at både Venstre og øvrige opposisjonspartier denne høsten gjentatte ganger har utfordret regjeringen og regjeringspartiene på å fjerne revisjonsplikten spesielt og rammevilkårene for småbedriftene generelt, har vært avgjørende for at regjeringen nå har fattet den eneste fornuftige beslutningen. —

Det er god kjent at det er betydelig motstand mot å fjerne revisjonsplikten internt blant regjeringspartiene, og er veldig glad for at de næringsvennlige kreftene har vunnet fram. Det var på tide og våre stortingsrepresentanter Borghild Tenden og Trine Skei Grande har gjort en meget god jobb med dette, sier Lilleng

Christian Holstad Lilleng

Foto: Sissel K Haugen

Lilleng håper at dette er starten på en langt større vilje fra regjeringen til å se på rammevilkårene for de minste bedriftene og for å få til en helhjertet innsats for å få ned skjemaveldet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**